Anita Zacho Hansen – Bowen Terapi

En stor tak til Tegu.dk og Maj Wismann for at have lavet dette gennemskuelige og overskuelige kursus.

Jeg kunne læse pensum i mit eget tempo og passe det ind i en travl familie uden at gå på kompromis med tiden til familien, det var jo grunden til jeg ville være selvstændig terapeut til at starte med.

Eksamen var rolig og overskuelig, Maj har gjort et stort arbejde for at kursisten føler sig til pas og tryg på kurset.

Takket være dette kursus kan jeg nu videre uddanne mig og jeg kan søge om momsfritagelse, hvilket betyder at jeg kan holde mine priser nede hvor dem der virkelig har brug for hjælp kan være med.

Anita Zacho HansenStausbroe Bowen Terapi

 

Udgivet i Referencer | Skriv en kommentar

Lisbeth Lysdal NLP og hypnoterapeut

Krop og sind hænger sammen – det er den overbevisning, jeg arbejder efter både som NLP-terapeut og hypnoterapeut. Jeg valgte at tage TEGU for at opnå større indsigt i fysiologi og anatomi, og dermed få en mere helhedsorienteret tilgang til mine klienter. Den har jeg opnået gennem et studie, hvor jeg selv har kunnet tilrettelægge forløbet, så det har passet, ind i min hverdag.

Lisbeth Lysdal NLP og hypnoterapeut – www.lisbethlysdal.dk

 

Udgivet i Referencer | Skriv en kommentar

Lise Breusch Klinkby, Zoneterapeut

Til Maj Wismann og Tegu.dk

Jeg vil lige give mine anbefalinger med på vejen, for hvor har jeg været glad for hele dit koncept. Jeg manglede lige de sidste papirer på anatomi og sygdomslærer, men havde svært ved at komme igang. Følelsen af at være unik hos dig gjorde, at jeg gennemførte på nærmest ingen tid. Kan varmt anbefale dig til hvem, der ønsker papiret, men som ikke magter skolebænken, det er skønt med selvstudium især med dig ved sin side.

Kærligste hilsner, Lise Breusch Klinkby, Zoneterapeut

Læs mere om Lises klinik her.

 

 

Udgivet i Referencer | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Jesper Ahm Thomsen, hypnotisør og hypnoterapeut.

I mit arbejde som hypnotisør og hypnoterapeut har denne uddannelse været en stor nødvendighed, for at styrke min faglighed og teoretiske tilgang til faget.

Jeg har fået en god grundlæggende viden om menneskets anatomi og fysiologi. Men også psykologi, psykiatri og andre alternative behandlingsformer har været spændende at lære mere om.

En anden ting, jeg vil lægge vægt på, er fordelen ved at uddannelsen tages som et fjernstudie, denne fleksible form har gjort, at jeg selv kunne bestemme hvornår jeg havde tid til at læse og gå til eksamen.

Herudover ser jeg det som et stort plus, at jeg nu kan søge om momsfritagelse.

Jesper Ahm Thomsen, hypnotisør og hypnoterapeut.

www.hypnoseranders.dk & www.centerforpersonligudvikling.dk

 

 

Udgivet i Referencer | Tagget , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Gitte Ahm Pedersen, sexolog og parterapeut

Tegu.dk var for mig en ideel måde at videreuddanne mig på, fordi jeg lever i en travl hverdag med to jobs, børn, familie og pligter. Med et fjernstudie som dette, har jeg kunnet læse, når jeg havde tid, og selv bestemme hvornår jeg følte mig klar til eksamen.

Tegu´s pensum er af et højt fagligt niveau, og det har givet mig en god grundlæggende viden om anatomi og de forskellige fysiologiske problemstillinger, hvilket er vigtigt i mit arbejde som sexolog og parterapeut.

Udover at uddannelsen har løftet mig op på et højere fagligt niveau, så har den også medvirket til, at jeg nu kan blive momsfritaget, hvilket er et økonomisk plus både for mig og mine klienter.

Jeg vil varmt anbefale dette studie.

Gitte Ahm Pedersen, sexolog og parterapeut

www.gitteap.dk & www.centerforpersonligudvikling.dk

Udgivet i Referencer | Tagget | Skriv en kommentar

Susanne Mikaella Veierbæk, uddannelsesleder og parterapeut

Jeg vil gerne anbefale tegu uddannelsen. Litteratur listen er spændende læsning, bøgerne er med opgaver i et tilgængelig sprog, som gør en i stand til i selvstudie at indlære stoffet. Man kan selv vælge, hvor længe man er om at læse det op og selv vælge det tidspunkt, hvornår man vil have sin eksamen. En fleksibilitet som gør, at man kan tilpasse det i sin egen rytme og dagligdag. Er man til selvstudie kan dette varmt anbefales.

Jeg starter Danmarks første 2 årige tantramassage behandler uddannelse 30 september 2011, og her anbefaler jeg, at man tager uddannelsen hos tegu sideløbende.

Mange Hilsner

Susanne Mikaella Veierbæk 40958875

www.livsglaedecentret.dk

Udgivet i Referencer | Tagget , | Skriv en kommentar

Eva Christiansen, sexolog og parterapeut

TEGU’s e-learning-studie har været en stor fordel for mig, da jeg selv har kunne planlægge, hvornår jeg begyndte mit studie, og hvornår jeg var klar til eksamen. Det var som at skræddersy min egen lille uddannelse. I mit virke som sexolog og parterapeut ser jeg denne uddannelse som meget givende. Den har givet mig et stort indblik i bl.a. anatomien og fysiologiens verden, der er vigtig for min faglighed og mit arbejde i praksis. Udover den enorme teoretiske og faglige viden jeg har fået, ser jeg det som et kæmpe økonomisk plus, at jeg nu kan blive momsfritaget efter denne eksamen. At bruge penge på denne uddannelse er givet godt ud i det lange løb. Det hele ved denne uddannelse er meget professionelt og jeg kan varmt anbefale studiet.

Eva Christiansen – Sexolog og Parterapeut

Udgivet i Referencer | Skriv en kommentar

Mindstekrav til uddannelsen

Skat, Sundhedsstyrelsen samt ViFab (Videns og Forskningscenter For Alternativ Behandling) har opstillet følgende mindstekrav for uddannelse for at søge momsfritagelse på sine behandlinger inden for den primære alternative behandlingsform.

  • Den primære alternative behandlingsform (250 lektioner) f.eks. massør, akkupunktør, sexolog etc.
  • Anatomi/fysiologi (200 lektioner)
  • Sygdomslære/farmakologi (100 lektioner)
  • Psykologi (50 lektioner)
  • Klinikvejledning/klientbehandling (10 lektioner)
  • Introduktion til andre alternative behandlingsformer (50 lektioner)
  • Derudover skal du som alternativ behandler opfylde et egentligt behandlingskrav, som Skat skriver: “Det er kun behandling af personer med henblik på at forebygge, diagnosticere, behandle og så vidt muligt helbrede sygdomme, eller sundhedsmæssige uregelmæssigheder (anormalier), som kan blive omfattet af momsfritagelsen”

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan blive momsfritaget, kan du læse Skats nye folder for Alternative Behandlere her, læse ofte stillede spørgsmål og svar i menuen FAQ, kontakte uddannelsesleder Maj Wismann på tlf. 22 37 62 93 – eller Kontakt@majwismann.dk for at få afklaring på dine spørgsmål.

Udgivet i Officielle krav | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Henriette, sexolog og parterapeut

Tegu.dk er en ideel måde at videreuddanne og man får en god grobund af teori, som giver et godt overblik og indsigt i mennesket som helhed. Tegu har et godt et godt professionel pensum og E-learning giver en mulighed for at læse på alle tidspunkter af dagen. Kan varmt anbefales til alle der ønsker at blive momsfritaget.

Varme hilsner

Henriette, sexolog og parterapeut

Udgivet i Referencer | Skriv en kommentar

Tanja Rahm, leder af Center For Sexologisk Rådgivning

I en fortravlet hverdag, med familie, arbejde og praktiske pligter, er det en fornøjelse, når man nemt og ukompliceret kan tilmelde sig undervisning som fjernstudie. – Den frihed det giver, at man kan læse og studere, som man selv prioriterer det, gør det til en leg, at overkomme selv tunge studier, som anatomi, fysiologi og meget mere. For mit vedkommende har det været en nødvendighed, at tage de sundhedsfaglige fag, for at styrke min faglighed og teoretiske tilgang til mit fag. – Fag, som i virkeligheden burde have været en del af den uddannelse, som jeg har taget. Med uddannelsen har jeg til gengæld mulighed for at søge momsfritagelse, hvilket gør mine priser mere konkurrence-dygtige.. – I en tid, hvor pengene langt fra hænger på træerne, er dette en stor fordel. Det litterære indhold på uddannelsen, er af et højt fagligt niveau, og selvom nogle emner var mere tunge end andre, har det betydet meget, at have en grundlæggende viden om mennesket. – En viden, som gør det nemmere at gennemskue bl.a. forskellige fysiologiske problemstillinger.

Tanja Rahm, leder af Center For Sexologisk Rådgivning, www.cfsr.dk

Udgivet i Referencer | Skriv en kommentar