Gitte Ahm Pedersen, sexolog og parterapeut

Tegu.dk var for mig en ideel måde at videreuddanne mig på, fordi jeg lever i en travl hverdag med to jobs, børn, familie og pligter. Med et fjernstudie som dette, har jeg kunnet læse, når jeg havde tid, og selv bestemme hvornår jeg følte mig klar til eksamen.

Tegu´s pensum er af et højt fagligt niveau, og det har givet mig en god grundlæggende viden om anatomi og de forskellige fysiologiske problemstillinger, hvilket er vigtigt i mit arbejde som sexolog og parterapeut.

Udover at uddannelsen har løftet mig op på et højere fagligt niveau, så har den også medvirket til, at jeg nu kan blive momsfritaget, hvilket er et økonomisk plus både for mig og mine klienter.

Jeg vil varmt anbefale dette studie.

Gitte Ahm Pedersen, sexolog og parterapeut

www.gitteap.dk & www.centerforpersonligudvikling.dk

Del med andre:
  • Print
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
Dette indlæg blev udgivet i Referencer og tagget . Bogmærk permalinket.